Cautati un bucatar pentru acasa?

 
 
 

Gatitul la domiciliiu poate reprezenta o solutie pentru momentele cand inspiratia si timpul nu corespund cu pregatirea unei mese. Masa de pranz in familie sau chiar pregatirea unei petreceri ne solicita timpul si uneori preparatele se pot raci sau isi pierd calitatea, iar membrii familiei sau invitatii nu mai pot savura produse proaspete, calde si gustoase.

 

Indiferent daca va doriti pur si simplu o masa de pranz in familie sau o petrecere reusita, un bucatar pentru acasa se va ocupa de toate aspectele care uneori pot da batai de cap persoanelor fara pasiuni culinare. Acesta va achizitiona materiile prime necesare, va gati conform retetelor, va tine cont de cerintele, dietele si gusturile tuturor mesenilor.

 

Chiar in intimitatea casei dumneavoastra, unde va simtiti confortabil, va puteti bucura de serviciile unui restaurant.

 

Bucatarul pentru acasa poate fi ultima tendinta gastronomica! Aceasta metoda este foarte solicitata mai ales in Germania, unde exista o academie pentru bucatarii specialisti la domiciliu

 

Bucatarul la domiciliu, sau bucatarul “inchiriat” nu are la cunostinta ce se afla sau nu in bucatariile clientilor sai, asa ca este dotat  mereu cu ustensile corespunzatoare.

 

Daca timpul este inamicul dumneavoastra si nu aveti experienta in bucatarie, puteti beneficia de serviciile profesionale ale bucatarului la domiciliu! Acesta va poate oferi consulta gratuita, are solutii si disponibilitatea de a gati meniuri care fac parte din bucataria internationala, nu doar romaneasca. Meniul ales poate fi prezentat si in bufet suedez (mai ales la petreceri), business dinner, cocktail etc.

 

Materia prima necesara gatitului poate fi achizitionata din magazinele preferate de dumneavoastra, bucatarul tinand cont si de preferintele de acest tip. Acesta se va prezenta la domiciliul dumneavoastra in ziua si la ora stabilita, va gati, va va pune la dispozitie preparatul care va fi degustat de dumneavoastra, fiind receptiv la feedback-ul pe care il veti oferi.

 

De asemenea, unii bucatari isi ofera ajutorul de a va invata sa deveniti niste maestri in bucatarie! Acesta se va deplasa la domiciliu si alaturi de el veti descoperi tainele bucatariei, participand la un curs gastronomic de specialitate.

 

Un bucatar pentru acasa poate sa presteze si servicii de catering vegetarian. Acesta cunoaste detaliile bucatariei vegetariane si gateste intr-un mod sanatos, mai ales in cazul unei diete legate de fitness si bodybuilding. Acest lucru implica si calculul caloriilor, al grasimii, al proteinelor si al carbohidratilor. Contractul poate fi pe o perioada nedeterminata, iar pretul unui meniu poate ajunge pana la 100 de Roni, desigur, in functie de preferintele clientilor. Spre exemplu, pentru doua meniuri cu preparate sofisticate, un bucatar la domiciliu poate fi “inchiriat” cu 300 Roni.

 

Aceasta meserie este din ce in ce mai cautata in strainatate, si nu numai. Majoritatea oamenilor prefera bucatarul “inchiriat” pentru a avea control asupra conditiilor de igiena, a ingredientelor utilizate si a modului in preparatele sunt gatite.

 

Serviciile bucatarului pentru acasa reprezinta solutia dumneavoastra pentru a avea un meniu perfect, timp pentru dumneavoastra si bineinteles, energie necesara desfasurarii altor activitati.

 

Transferul atributiilor acestuia in bucatarie dumneavoastra personal va asigura o masa de exceptie, incluzand ingredientele si preparatele dorite. Acesta ofera consultanta in cadrul unei intalniri prealabile la care veti discuta despre preparate, dar si de bauturile care pot fi asociate cu acestea, ingrediente si achizitia lor, magazinul preferat, combinatiile de produse care alimenteaza bunastarea si nu in ultimul rand sanatatea. Acesta va reorganiza bucataria dupa terminarea evenimentului respectiv, lasand in urma sa ordine si curatenie.

 
 
 
 
 
← INAPOI
Ce face un bucatar personal
URMATORUL →
De ce sa alegem un bucatar personal?